Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Aeracuras budskap:

”Du är bara i början, så ha tålamod med dig själv och processen och ge inte upp”.

Budskap från Aeracura:

”På många sett är du som en blomknopp som är mogen och redo att slå ut och växa. Försök inte att skynda på den här processen eftersom den är en del av din vackra livsväg. Njut av att tillägna dig nya kunskaper och färdigheter. Ägna tid åt att samla på dig nya idéer. Ge din kropp extra näring genom frisk luft, sol, vatten och hälsosam mat. Snart nog kommer den omisskännliga signalen om att det är dags att omsätta dina kunskaper i praktiken.”

Kortet betyder också: Du behöver just nu sakta ner farten och ha tålamod, du kan göra något i trädgården eller om det är vinter så ta hand om dina blommor. Gå på aromaterapi och/eller blomessenser. Det är viktigt att du behåller din tillit, ”att allt gott kommer till dig, från universum”.

Om Aeracura:

Aeracura är en keltisk och romersk gudinna som har många strängar på sin lyra. Hon är en Moder Jord gudinna, en älvdrottning och en länk mellan det jordiska livet och livet efter detta. Hon hjälper oss att få perspektiv på våra mål och utmaningar så att vi inte stressar upp oss i onödan.

Kalla på henne när du har akut behov av pengar eller när du manifesterar något du behöver. Hon är särskilt förtjust i att bistå konstnärer och uppfinnare.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *