Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Vestas budskap!

”Din hemsituation förbättras. Det sker antingen genom en flytt eller genom en hälsosam förändring för de som bor där.”

Budskap från Vesta:

”Det finns en odödlig låga i din själ och det är det ljus, det frö och den gnista som utgör din medvetenhet. Din yttre värld reflekterar din inre värld. Se dig omkring i ditt hem, utstrålar det värme? Om det inte gör det så är det lätt, och mycket viktigt, att åtgärda. Det är helt enkelt en fråga om att använda din fantasi kreativt för att få in varm energi i ditt hem. Du kan tända en brasa eller några ljus, ta fram mysiga kuddar och filtar eller ställa fram vackra kort eller levande blommor. Genom att värma upp din yttre värld skapar du ett gensvar hos din inre låga. Detta höjer din energinivå, vilket automatiskt får allt i det yttre att ge ett bättre intryck. Iaktta hur dessa enkla åtgärder tänder gnistan igen inom alla som du bor tillsammans med. Denna låga rensar bort negativitet och drar till sig nya energier genom sin oemotståndliga livskraft.

Kortet betyder också:

Du flyttar till ett nytt hem, du har just flyttat, en ny person flyttar in, någon flyttar ut. Romantiken och/eller harmonin i ditt hem ökar. Ett problem med grannarna löser sig, rensa i ditt hem, gör om hemma, var viss om att ditt hem är beskyddat och tryggt.

Om Vesta:

Vesta är romarnas gudinna för hemmet och härden. Vesta är en eldgudinna som för in värme i ditt hushåll, både temperaturmässigt och känslomässigt. I tempel helgade åt henne i det antika Rom brann ständig en låga. Kalla på Vesta så övervaka hon de förändringar du vill göra i din nuvarande boendesituation.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *