Dagens vägledning!

Yemanya dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Yemanyas budskap!

”Viktiga dörrar öppnas för dig nu. Gå in genom dem.”

Budskap från Yemanya: ”Livet rör sig i vågor, precis som tidvattnet i havet. Allt handlar om rätt tidpunkt, så när en möjlighet dyker upp måste du hoppa i där och då. Allt du har gjort för att förbereda dig kommer att finnas med dig. Om du tvekar och skjuter upp det så kommer ett nytt tillfälle att infinna sig, på samma sätt som tidvattnet ständigt kommer in och drar sig undan igen. Liksom havet är livet fullt av variation och skönhet. Njut av att uppleva dess olika faser och låt all tveksamhet sköljas bort.”

Kortet betyder också: Tveka inte, det här är rätt sak göra, dina böner besvaras, förbered dig på en stor och lyckosam förändring, fira din framgång, var viss om att du är kvalificerad och redo för den här nya möjligheten.

Om Yemanya: Hon är en afrikansk och brasiliansk gudinna som har äran av att ha skapat havet. Den 31 december varje år firas hon i Brasilien genom att man kastar vita blommor i havet, sätter ut miniatyrubåtar och önskar sig något. Du kan jobba med Yemanya genom att sätta en pytteliten båt i vattnet och önska dig något från henne. Om Yemanya uppfyller din önskan så kommer den lilla båten att sjunka i vågorna. Gör hon det inte så spolas den i land igen. Eftersom havet är grunden till livet på land innebär Yemanya koppling till det att hon är en mycket mäktig och vårdande modergudinna. Hon beskyddar, tillhandahålla resurser och uppfylla önskningar.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *