Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Oonaghs budskap!

”Du behöver inte påskynda något eller tvinga saker att hända. Allting sker precis när det ska.”

Budskap från Oonagh:

”Att ge näring till ett syfte eller en relation är ett långsiktigt åtagande som inte kan skyndas på. Engagemang på den här nivån kommer ur djup kärlek och omtanke. Jag bryr mig så mycket om vad som händer med min planet och med de jag älskar att jag är villig att stå vid deras sida i vått och torrt. Det är inte alltid lätt, men för mig är det enda sättet att se till att frågor blir helade och lösta. Jag lyssnar till passionen som rör sig i mitt hjärta. Jag håller mig framme och gör det som behövs djupt för dem.

Jag agerar för att främja mina hjärtefrågor. Bry dig inte om vad andra tänker; det gagnar dig att genomföra dina prioriteringar. Du kommer att trivas så bra med dig själv om du tar dig tid till de relationer och de projekt som verkligen räknas i ditt hjärta. Gör det som är viktigt för dig, och gör det med absolut hängivenhet! Men kom ihåg att du inte behöver slåss för ditt verkliga livssyfte, så det finns ingen anledning till oro eller brådskande, eller till att känna att du behöver forcera något händelseförlopp.”

Kortet betyder också:

Oroa dig inte över ditt livssyfte eller dina målsättningar. Gör inga hastiga förändringar. Nu är det bäst att gå framåt sakta men säkert. Låt ditt nya liv komma lite i taget istället för att rusa in i det. Ägna dig åt ditt nya jobb på deltid till att börja med, medan du långsamt fasar ut ditt gamla yrke.

Om Oonagh:

Den keltiska gudinnan Oonagh är gift med Fionnbharr, ledare för de irländska Tuatha Dé Dananns. När gallerna invaderade Irland varken rymde eller försvarade sig Tuatha Dé Dananns; de förvandlade sig till småfolket istället. Denna smarta lösning gjorde att de kunde stanna på Irland och vara i fred. Källa på Oonagh när du behöver hjälp i övergångsfaser så vägleder hon dig på kreativa och magiska sätt.


Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *