Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Gröna Taras budskap!

”Be andra (inklusive mig) om hjälp istället för att försöka göra allt själv.”

Budskap från Gröna Tara:

”När du känner bitterhet över att du får bära mer än din del av bördan så gör du inte någon en tjänst, minst av allt dig själv. Du behöver be om hjälp för att vara säker på att ha egen tid för vila och kontemplation. En av anledningarna till att jag kan sitta så fridfullt är att jag känner till hemligheten om den äkta skaparförmågan.

Den åstadkoms inte genom kamp eller stadigheter utan genom ett klart och fokuserat sinne som inte störs av obeslutsamhet. Den kortaste vägen till framgång är nämligen att fatta beslut. När du väl har bestämt dig så ger sig resten av sig självt. Jag uppmanar dig därför att sitta i stillhet och följa med dit ditt sinne för dig. Var öppen för ditt hjärtas vägledning. Det kommer i stillhet leda dig till dina viktigaste beslut, och resten kommer att falla på plats.”

Kortet betyder också:

Försök inte vara en superkvinna eller superman, ge dina barn hushållssysslor, be din partner om hjälp, ta emot hjälp när den erbjuds dig, släpp skuldkänslor eller tro på att det är ett tecken på svaghet att be om hjälp, var med i laget.

Om Gröna Tara:

Tara är en buddhistisk och hinduistisk gudinna vars namn betyder ”stjärna” på det uråldriga språket sanskrit. Hennes många personligheter och aspekter representeras av olika färger.

Gröna Tara är känd för att hjälpa snabbt. Hon ger nödhjälp och en snabb förståelse för situationer och relationer. Hon räddar oss genom att ge oss makten att rädda oss själva.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *