Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Maria Magdalenas budskap!

”Älska dig själv, andra och varje situation – oavsett hur de verkar på ytan.”

Budskap från Maria Magdalena:

”Jag är inte sådan som de flesta tror, men att försvara mig själv skulle vara att sjunka till en lägre nivå än vad jag känner mig bekväm med. Jag är ett med det gudomliga, precis som du, och det är här jag väljer att hålla mig. De lägre nivåerna av människors gräl, fördömande och kaos är just det: lägre nivåer. Jag väljer att utföra mitt arbete från det högre medvetandets nivå där enbart kärleken styr. Det är härifrån det mesta goda arbetet kan utföras och jag uppmanar dig att göra likadant. Där du befinner dig i medvetandet, är den plats där du verkligen befinner dig. Fokusera alltså över allt som på ytan ser ut som något annat.”

Kortet betyder också:

Oroa dig inte över vad andra säger eller tänker. Läk den här situationen med kärlek. Sänd kärlek till dem som har sårat eller missbedömt dig. Förlåt dig själv för vad du tycker att du har gjort eller inte gjort. Släpp gammal ovilja att förlåta andra så att du själv kan läka eller gå vidare.

Om Maria Magdalena:

Även om evangelierna aldrig uttryckligen säger att Maria Magdalena var prostituerad eller en synderska så har hon kallats det av kvinnofientliga röster. Icke desto mindre övervakar Maria Magdalena detta falska dömande. Hon ger villkorslös förlåtelse och har en underbar mild energi.

Evangelierna Berättar om hennes viktiga roll i berättelsen om Jesus. Hon tvättar hans fötter, blir vittne till hans död och är en av de första som ser honom uppståndelsen. Kontroverserna om de andra roller hon kan ha spelat handlar om hennes som Kristi brud, en tempelprästinna eller lärjunge. Kalla på henne för att få hjälp att förlåta och öppna ditt hjärta för mer kärlek.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *