Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Damaras budskap!

” Du är bra på att hjälpa, vägleda och hela barn. Använd din förmåga till att hjälpa barn.”

Budskap från Damara:

” Man kan vara ömsint och en tuff beskyddare på samma gång. Mitt tydliga fokus på att vidmakthålla harmonin i hemmet härstammar från min önskan att barn ska få behålla sin ungdomliga förundran och känsla av mirakel. Hur ska vi annars kunna se till att de kan se och tala med älvor? Hur ska vi annars kunna göra så att barnen får behålla sitt helande skratt?

Förena dig med mig i att vägleda barnen så kommer du att se hur din egen fantasi väcks till liv av dessa fantastiska unga varelser. Din egen entusiasm och ungdomliga ande drar till sig barnens respekt och uppmärksamhet. Jag leder dig till unga människor som kan ha nytta av din hjälp”

Kortet betyder också:

Tillbringa tid med barn eller ha ett djuplodande samtal med dina egna barn. Satsa på en karriär där du hjälper barn. Jobba med unga människor som volontär. Var viss om att barn kommer att komma in i ditt liv inom kort. Ta hand om ditt eget inre barn genom lek och skratt.

Om Damara:

Damara är en keltisk fertilitets gudinna vars namn betyder ”ömsint” hon hjälper till att skapa frid och harmoni i familjen och hemmet. Hon hjälper barn att behålla sin ungdomliga tro och oskuldsfullhet. Damara vägleder dig med glädje i frågor som handlar om det bästa sättet att hjälpa barn- dina egna eller andras.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *