Dagens gudinnors vägledning!

gudinnornas vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnan Aines budskap:

”Ta en risk och skrid till verket med ditt hjärtas sanna önskan!”

Budskap från Aine:

”Att skuta upp sina drömmar till framtiden får dem inte att försvinna. Inte heller får det dem att gå i uppfyllelse. Obeslutsamhet tar död på själens brinnande längtan efter att förbättras, växa och lära. Var inte rädd för att ta fel beslut. Det enda du behöver oroa dig för är att inte ta något beslut alls! Ägna tid åt att be, meditera, undersöka, utforska, vandra i naturen… och fatta ditt beslut.

När du väl har tagit ett beslut så kommer de universella energierna genast att stötta det. Dörrar kommer successivt att öppnas för dig på magiska sätt. Magin kommer av att du har bestämt dig för att åstadkomma något. Det är denna intention som sätter igång din magiska resa. Lita på att universum kommer att stötta dig på alla sätt. Lita på att din intuition är tydlig och rätt för dig. Ta sedan ett tillitsfullt språng ut i det okända, rakt in i förverkligandet av dina drömmar. Tveka inte, och skjut inte upp detta ett ögonblick till”

Kortet betyder också:

Din dröm kommer att besannas och du har valt den väg som är rätt för dig. Du har universums fulla stöd under ditt uppdrag och du ska se att dina materiella behov kommer att tillgodoses. Det är dags att jobba aktivt för att din dröm ska förverkligas. Du bör dela upp din dröm i små delar så att det blir lättare att komma igång och fortsätta framåt.

Frid & Kärlek

Susanne

Om Aine:

Aine är en kraftfull keltisk gudinna och älvdrottning. Hon födde inkarnerade älvor som ett resultat av sina romanser med dödliga män. Aine vördas på Irland för att hon hjälper grödorna att växa och övervaka djuren. Du kan kalla på Aine när du behöver extra vägledning eller modet att ta risker.