Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Kort 11. Styrka

Detta kort kommer till dig för att du behöver veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det dock bättre för dig att närma di detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Styrkan som denna situation kräver kommer av mjukheten i en andlig kärna. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägga till din kunskap och din egen magi.

Kortet betyder också:

Att det är rätt tid att förlåta och ha tålamod. Din övertygelse ger dig mod och styrka att använda dig av din mjuka sida än din hårda sida. Med ödmjukhet och vishet kommer du nu att besegra det som gör så ont.

Du ser på kortet att Ariel sitter på en tiger och det symboliserar att hon har besegrat det inre vilddjuret, och att hon har full kontroll över situationen.

Be dina änglar om hjälp och de kommer att hjälpa dig med det som du nu behöver, men när du be om hjälp var så rättvis du kan om var realistisk om vad du behöver i din bön.

Frid & kärlek

Susanne