Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Kort 16. Livserfarenhet. Hej på er alla läsare, av personliga själ så har jag inte kunnat ge er dagens kort. Idag har jag publicera fyra kort till er. Dessa är sammansatta kort som håller fram till söndag. Det kort som tilltalar dig är budskapet till dig. Och ser det med lite humor. 🙂

Du drog detta kort därför att en händelse nyligen har varit som en väckarklocka för dig till att göra förändringar i livet. Det här kan vara en upptäckt eller något som du har vetat om men skjutit upp. Nu har du insett att den här situationen inte kan ignoreras och ett beslut är nödvändigt att ta.

Detta är en stund av både frihet och uppvaknande. Sättet på vilket du se på dig själv och världen har för alltid förändrats, detta gör att du växer och uppmuntras till att breda ut dina vingar. Tillåt dessa nya insikter att motivera dig att följa ditt hjärtas sanna röst och din intuition.

Detta kort betyder också:

Att plötsligt se sanningen och ofrånkomlig förändring är ett måste innan tiden rinner ut. Och man inser att man får börja om från början med de små resurserna som finns kvar. Och nu gäller det att bygga en starkare grund denna gången.

Be din ängel eller Chamuel att hjälpa dig att finna det du söker, inklusive de rätta relationerna och en gudomligt vägledd i din karriär. Och följ sedan din intuition och livserfarenhet, genom din intuition är det sättet som din ängel eller Chamuel talar till dig.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *